Giving your taste a magic taste.

Sinds 2016 zijn wij een officiële verdeler van de lekkere Bubba kroketten op belangrijke locaties en festivals zoals Tomorrowland, Lokerse Feesten en de Belgian Boat Show. In ons authentiek en uitgebreid assortiment aan smaken zal je zonder enige twijfel je weg vinden! Vanaf 2021 doen we ook de uitbating van de Sir Up Cocktailtruck. Perfect voor elk evenement! Een foodtruck op jouw evenement?

Assortiment

Garnaalkroketten, kaaskroketten, gandahamkroketten en aperohapjes zijn ons basisassortiment van Bubba ondersteund door GetTogether. Gelukkige kunnen we nòg meer aanbieden: kalfszwezerikkroket, everzwijn & Maredsour bier, fazant met foie gras, asperge & garnalenkroket, kopkroket, scampi & curry kroket, zalm & dille kroket, rundvleeskroqet en rivierkreefkroket. Particulier bestellen?

Voor jouw event

Wat mag je verwachten bij het huren van een Bubbafoodtruck of Sir Up Cocktailtruck van GetTogether? Iemand die gedurende x aantal uren kroketten bakt, uiteraard met een glimlach. Benodigdheden zoals: vlootjes, boterpapier, servetten en vorkjes nemen we standaard mee! Alsook de nodige toppings zoals verse peterselie, citroen en vers brood. Of iemand die x aantal uren cocktails en mocktails maakt met alle nodige benodigdheden.

Served with a smile

Klantvriendelijkheid heeft te maken met de manier waarop je klanten te woord staat als ze naar je toe komen met vragen of klachten. Het is heel praktisch van aard, maar vaak vergeten door velen. Onze gehele crew van GetTogether staat te springen om jouw klanten te ontvangen en ze doen dat steeds met een glimlach. We hanteren steeds het motto: Served with a smile.

Sir Up Cocktailtruck

Naast onze Bubbafoodtruck hebben we sinds kort ook een Sir Up Cocktailtruck binnen het gamma van GetTogether. Sir Up ontwikkelde een gamma van fruitige non-alcoholische cordials, om cocktails, mocktails en thee’s naar een hoger niveau te tillen. Sir Up is een cordial van ingedikt sap met als hoofdingrediënten fruit of kruiden. Je kan het vergelijken met siroop, alleen dan veel voller van smaak en een stuk gezonder.

Ervaring

Sinds 2016 zijn wij een officiële verdeler van de lekkere Bubba kroketten op belangrijke locaties en festivals zoals Tomorrowland, Lokerse Feesten en de Belgian Boat Show. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Met reeds 11 Bubba foodtrucks en 2 Sir Up trucks beschikken we over voldoende capaciteit voor elke evenement. GetTogether dompelt jouw evenement onder in een walhalla voor foodies.

Het technische aspect

Beide torens zijn 4,00 meter hoog en moeten een draaicirkel hebben van minstens 5,00 meter. De torens moet op een harde en gelijkmatige ondergrond kunnen staan. Al de torens van GetTogether zijn conform Vincotte en FAVV gekeurd. Graag vragen wij twee afzonderlijke stopcontacten van 16 A met een tweefasige aansluiting. Qua opbouw kunnen we zeker op een uur klaar zijn!