Our artists are ready for each event.

Zoek je een fotograaf, videograaf, dj of animator voor uw evenement, nightclub of bedrijf? Onze artiesten hebben steeds een expertise waarin ze jarenlange ervaring hebben. Geïnteresseerd in het boeken van één van onze artiesten? Aarzel dan niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op.

Wij zijn een boekingskantoor waar u uw favoriete DJ, artiest, fotograaf of videograaf kunt selecteren en boeken. Ons belangrijkste doel is om kwaliteitsdiensten te bieden aan de organisatoren van evenementen. Omdat we geïnteresseerd zijn in de carrières van onze artiesten, richten we ons op unieke en op maat gemaakte verhoudingen voor uw evenement.

Maximilien Roberti

fotograaf

Hi,

Ik ben Maximilien, een 23 jarige gedreven event fotograaf. Ik tracht al sinds een 7 tal jaar de mooiste beelden vast te leggen op evenementen. Ik ben voornamelijk actief in the nightlife scene waarbij ik al 3 jaar de vaste fotograaf ben van de Belgische DJ Michael Amani. Samen met hem heb ik al foto’s getrokken op tal van grote festivals waaronder Tomorrowland en Summer festival alsook in Ushuaia Ibiza en Shalvata club in Tel Aviv. Daarnaast ben ik ook bezig met het maken van foto’s voor communies, trouwfeesten, bedrijfsfeesten en klanten die portretfoto’s wensen voor hun portfolio.

Ik streef er steeds naar om een onvergetelijk moment vast te leggen zodat mensen hier steeds kunnen naar terug blikken en de vibe van de gelegenheid kunnen herbeleven. Ik sta open voor de zotste foto ideeën en probeer de wens van de klant steeds te vervullen. Samen met GetTogether help ik jou graag bij jouw event.

Maximilien Roberti

Sven Van Alboom

fotograaf & videograaf

Hoi,

Ik ben een 21-jarige foto- / videograaf die in België woont die ervan droomt de wereld te veroveren. Ik ben dol op het maken van foto's en films om zeker te zijn dat onze herinneringen blijven voor altijd, maar dat betekent niet dat ik het niet leuk zou vinden om je bedrijfsfilm te maken. Leg je hele trouwdag vast of maak een geweldige aftermovie van elk feest of letterlijk alles wat in je opkomt.

Ik vind het heerlijk om op de set te lachen en de mensen met wie ik werk te leren kennen, maar ik weet wanneer het tijd is om door te gaan met het werk en ik ben steeds professioneel. Samen met GetTogether help ik jou graag bij jouw event.

Sven Van Alboom

Arne De Corte

Arne De Corte

fotograaf & videograaf

Hi,

Ik ben Arne een 24-jarige fotograaf uit Schellebelle, België.
Ik ben gespecialiseerd in huwelijks- en eventfotografie. Van jongs af aan ben ik al bezig met camera’s en beeldbewerking en dat is haast niet meer uit mijn leven weg te denken. 
Als fotograaf ben ik steeds opzoek naar krachtige beelden die jou meeslepen in een verhaal. 
Beelden vastleggen is mijn passie en daarbij verleg ik graag zijn grenzen om aan uw eisen te voldoen.

Ik werkte ondertussen al voor deze projecten/bedrijven: Tomorrowland, Gazon, Festival Onder Vrienden, Canon Belgium, Land Rover, Kronos Porsche, Land Rover, Tiffanys, DM&S Communications, Confederatie bouw, RSCA Anderlecht, BMW Peter Daeninck, Ferrero Rocher, Orpea Belgium, Maes Belgium, Desomville nv, Reach For More, Butik agency, Hap Foodtruck Festival, Bar Belle Vie, Apérotime, Beauville Festival, Michael Amani, Wycor nv, Good Mood Events, Wecandance, Vooruit Ghent…

Arne De Corte

Bram De Clercq

fotograaf

Hi,

Ik kwam als 18-jarige in aanraking met fotografie door mijn toenmalige opleiding journalistiek. Ik begon foto's te nemen op feestjes van vrienden, en rolde in de wereld van een evenementsfotograaf. Tot op heden ben ik gepassioneerd door het vastleggen van het plezier van anderen op evenementen. Ondertussen studeer ik een bachelor fotografie, en heb ik mezelf als fotograaf meer uitgebreid buiten de evenementenwereld.

Fotografie draait voor mij rond het creatief bezig zijn met hetgeen anderen bezig houdt. Samen met GetTogether help ik jou graag bij jouw event.

Bram De Clercq

Marino De Raedemaeker

animator & entertainment.

Hi,

Animator en entertainer tot uw dienst. Samen met GetTogether help ik jou graag bij jouw event.

Marino De Raedemaeker

Drones

video, fotografie, crowdmanagement & safety

Als eventbureau doen we er alles aan om alle events zo vlot mogelijk te laten verlopen. Elk event is voor ons een uitdaging. Wat wil de klant? Wat verwacht de klant van ons? Welke uitdagingen moeten wij overwinnen als event bureau?

De verwachtingen van de klant worden steeds hoger. Ze willen feesten om nooit te vergeten. Ze willen een trouwdag waar andere jaloers van worden. Ze willen een congres waar niets op aan te merken is. Als eventkantoor moeten we ons dagelijks aanpassen. Waarom dan niet met een drone?